Porecani na celu opatijskog LRH-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Igor Šehanovic, dosadašnji clan Uprave, postao je novi predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hotela. Na mjestu predsjednika zamijenio je Kristjana Stanicica, a nastale su i promjene u clanstvu Uprave društva. U novu Upravu ušli su Giorgio Cadum, Daria Skansi, Dino Hrelja i Robert Ferlan, koji su zamijenili Mirjanu Mogorovic i ?urdicu Popratina.

Zanimljivo je da su Cadum i Hrelja bili Šehanovicevi kolege još u poreckoj Rivieri, iz koje je zadnjih godina upravo u LRH prešlo desetak visokopozicioniranih kvalitetnih kadrova, a mnogi su otišli i u umaški Istraturist.

- Nakon što smo u 2011. u odnosu na 2010. godinu digli efikasnost poslovanja mjerenu kroz kategoriju neto dobit plus amortizacija za sto posto, naše osnovno usmjerenje premješta se na podrucje razvoja. Efikasnost cemo svakako i dalje dizati, i to po stopi prosjecno od oko 35 posto godišnje u iduce tri godine, ali razvojni projekti su prioritet jer ce oni uvelike determinirati razvoj LRH-a i destinacije. Za razliku od pet milijuna kuna koje smo putem investicija uložili u 2011., mi u 2012. ulažemo oko 35 milijuna kuna, a za 2013. analiziramo investicijske projekte u visini od oko 80 do100 milijuna kuna, izjavio je novi predsjednik Uprave Igor Šehanovic.

Istekom starog mandata u novu Upravu LRH-a, po tvrdnjama predsjednice Radnickog vijeca Mirjane Mikleus i predsjednika Sindikata Istre i Kvarnera te clana Nadzornog odbora LRH-a Bruna Bulica, nije ušla nijedna osoba iz struke koja je rodena, živi i radi na podrucju Opatijske rivijere.

- Ništa nije bilo sporno, prihvatio sam sve njihove prijedloge, no isto tako sam na sjednici Nadzornog odbora rekao da me posebno boli što se u kadrovskom ekipiranju Uprave ne nalazi struka koja je tu rodena, živi i radi. Jedino se tako može ostvariti prijateljsko okruženje, rekao je Bulic. (M. KIRIGIN/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter