Porecani Carapina i Mataija unutra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Cervar objavio je u srijedu popis reprezentativaca koji ce se naci na drugom dijelu priprema za Europsko prvenstvo u Austriji što 2. sijecnja pocinje u Makarskoj. Od prvobitnih 25 imena popis je skracen na 21 igraca. Nakon posljednjeg treninga u Zagrebu na cekanje su stavljeni Ivan Pešic, Antonio Kovacevic, Luka Rakovic i Marko Mrdenovic.

- U ovom trenu Vedran Mataija je dobio prednost ispred Kovacevica i Vukica, kao i Maric i Musa pred Mrdenovicem. Pešicu sam rekao da mora naci klub u kojem ce konstantno braniti kako bi se vratio u formu u kojoj je bio prije nesretnog napada i odstranjenja bubrega. Forma koja ga je krasila prije toga dovela ga je na širi popis - rekao je Cervar.

Izbornik je reprezentativcima dao tri slobodna dana kako bi za novogodišnje blagdane obavili posljednje privatne obveze. U Makarsku se igraci moraju javiti 2. sijecnja, kad se nastavljaju pripreme kojima ce se prikljuciti i "bundesligaši" (Lackovic, Vori, Duvnjak, Zrnic, Vukovic, Miljak i Kedžo), pa ce reprezentacija biti u punom sastavu. Nakon umirujucih vijesti dr. Mladena Miškulina i lijecnicke službe reprezentacije, i Ivano Balic doci ce u Makarsku vec prvog dana. Pojavit ce se i vratar Marin Šego koji takoder nije sudjelovao na zagrebackom dijelu priprema.

Broj od 21 igraca nije konacan. Lino ce još jednom skratiti popis za dodatna tri imena. Konacni broj igraca koji ce predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu bit ce 18.


Podijeli: Facebook Twiter