Poreč: Vikend u znaku vjenčanja

Festival počinje modnom revijom u subotu u podne
Festival počinje modnom revijom u subotu u podne

Nadolazeći vikend u Poreču bit će u znaku svatova: porečki hotel Gran Palazzo ugostit će treći festival vjenčanja koji organizira pulska modna agencija Tijara. Ulaz je slobodan, a posjetitelje očekuju interaktivne radionice, četiri modne revije i pedesetak izlagača koji će imati otvorene štandove od subote u podne do 21 sat te u nedjelju od 11 do 19 sati u predvorju, kongresnoj dvorani i na terasi hotela.

Subotnji program započet će plesnim nastupom i modnom revijom večernjih toaleta i haljina za djeveruše u podne. Velika modna revija vjenčanica predviđena je za 19.30 sati, dok će preostali sati biti u znaku mladenaca. Naime, nakon prve revije počinje radionica na temu svadbenih torti i vina uz susret s koktel-majstorima, a standardni i latino plesovi učit će se od 16 do 18 sati.

Glazbi i plesu posvećen je veći dio nedjelje. Nakon još jedne modne revije večernjih haljina u nedjelju u podne, svoje repertoare predstavljat će bendovi i DJ-evi za vjenčanja. U 17 sati slijedi još jedna revija vjenčanja, a u 18 počinje kompletna radionica za mladence koja uključuje degustiranje torti i vina, foto i video performanse te šminkanje i friziranje.

Festival će proteći u iščekivanju proglašenja dobitnika nagradne igre "Na sedmom nebu" gdje se dijele "ogromni" popusti na vjenčanice, a za atmosferu će brinuti DJ i poznate gošće, nekadašnje misice i starlete. Među njima je i Ava Karabatić koja će prezentirati plesne korake. (M. DAMJAN)


Podijeli: Facebook Twiter