Porec: Vikend prometnih ogranicenja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog Vinistre svake je godine promet u Porecu dodatno opterecen, postavljaju se trake uz cestu da bi se sprijecilo nepropisno parkiranje, a zbog svecanosti u povodu Dana oslobodenja grada i održavanja auto rallyja promet ce ovog vikenda povremeno biti i zatvoren.

U petak od 11.45 do 12.45 nece se moci prometovati Trgom Joakima Rakovca dok bude trajala svecanost otvaranja Kluba umirovljenika Galija. Oprezno treba voziti u 10 sati obalom ispred Gradske vijecnice zbog polaganja vijenaca na spomenik poginulima u antifašistickoj borbi. U isto vrijeme odvija se cvjetni korzo najmladih Porecana na Trgu slobode kojim voze motoristi i biciklisti, pa ce trebati dodatnog opreza.

Najvažnija ogranicenja prometa vezana su za održavanje rallyja ispod Cantine u subotu od 9 do 23 sata i u nedjelju od 9 do 20 sati. U to ce vrijeme za promet biti zatvorene ulice koje granice s nekadašnjim vrtovima ispod Cantine - Partizanska ulica od skretanja za Obrtnicki dom do kružnog toka kraj velikog parkirališta, ulicom Županije Somogy od raskršca kod velikog parkirališta do onog kraj nove pošte te Vukovarskom ulicom od raskrižja kod nove pošte do skretanja za Osnovnu školu Porec. U vrijeme trajanja utrke nece se moci parkirati na parkiralištu dvorane Veli Jože i Cantine.


Podijeli: Facebook Twiter