Poreč: Valamar Zagreb - 4 zvjezdice i novo ime

Hotel će predstojećih blagdana biti pun
Hotel će predstojećih blagdana biti pun

Za uskrsne blagdane hotel Zagreb porečkog hotelijera Riviera Adria iz grupacije Valamar otvorio je prvi put vrata kao objekt s četiri zvjezdice i pod novim imenom - Valamar Zagreb. Potpuno je obnovljen zimus, a riječ je o investiciji vrijednoj više od sedam milijuna eura, odnosno 53 milijuna kuna, što je nakon ulaganja u Valamar Isabella Resort na otoku Sveti Nikola njihova druga najveća investicija u Poreču u ovoj godini.

Hotel Zagreb sagrađen je 1976. godine i po tlocrtu je vrlo sličan hotelu Valamar Crystal. Zadnji je put renoviran 1997. godine, kada su obnovljeni svi unutarnji sadržaji hotela.

Zadnjom obnovom Poreč je dobio još jedan od izuzetno kvalitetnih hotela, a Riviera Adria, uz hotele Valamar Diamant i Crystal na Brulu te Rivieru u centru grada, još jedan hotel s četiri zvjezdice na području Poreča. Hotel smješten u dijelu između Špadića i Picala, osim obnove eksterijera dobio je 230 suvremeno opremljenih soba, svaka s balkonom, a među njima standard i superior sobe s dodatnim ležajevima, junior i obiteljske suitove, kao i pet soba prilagođenih osobama s invaliditetom.

Restoran, tzv. Show Cooking Restaurant dobio je novu veću terasu s pogledom, ispod nje nalazi se potpuno novi pool bar te Maro klubovi za dječju animaciju, a tu je i novo dječje igralište, teen's club i igraonica. Potpuno su renovirani i bazeni, veliki i dječji, a prošireno je i parkiralište i sada ima 230 parkirnih mjesta. Napravljeno je i novo ugibalište za autobuse, opremljeno strujom i vodom. Jedan od planova je i wellness centar, ali to je investicija za naredne godine. (V. HABEREITER, snimio D. ŠTIFANIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter