Poreč: U pola sata tri nesreće zbog ulja na cesti

(Ilustracija/Milivoj MIJOŠEK)
(Ilustracija/Milivoj MIJOŠEK)

Zbog ulja na cesti Vrsar - Poreč koje je iscurilo iz motora autobusa koji je oštećen u prometnoj nesreći, u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima dogodile su se tri prometne nesreće!

Naime, oko 4 sata autobus autwarter, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz smjera Poreča prema Vrsaru upravljao 57-godišnjak iz Zagreba, u desnom zavoju kod skretanja za Mugebu , zbog neprilagođene je brzine prešao na suprotnu stranu kolnika, te prednjim dijelom udario u betonski rubnjak i prometni znak.

Iz oštećenog autobusa po cesti se razlilo ulje i gorivo, pa su se nešto poslije 6 sati, u razmaku od oko pola sata na tom dijelu dogodile tri nesreće!

U 6.15 sati na masnoću na cesti naletio je Peugeot, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 47-godišnjakinja, a samo deset minuta kasnije na istom je mjestu stradao vozač motocikla marke BMW, 46-godišnji slovenski državljanin. Oko 6.40 sati nesreću je doživio i 38-godišnjak s područja Poreča koji je upravljao BMW-ovim automobilom.

Prava je sreća da nitko od vozača nije stradao, a protiv vozača autobusa bit će ponesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter