Poreč: Trener ruskih odbojkašica objesio se u sobi

Sergej Ovčinikov
Sergej Ovčinikov

Izbornik ruske ženske odbojkaške reprezentacije i trener ženskog kluba Dinamo iz Krasnodara, ruski državljanin Sergej Ovčinikov (43), danas ujutro pronađen je mrtav u hotelu Valamar Diamant. Prema neslužbenim informacijama, Ovčinikov je počinio samoubojstvo vješanjem u hotelskoj sobi, a pronašlo ga je osoblje hotela u jutarnjim satima.

Policija je potvrdila da je u 8.30 sati zaprimila dojavu da je u hotelu u Poreču preminuo jedan muškarac, no pritom nije objavila detalje o preminulom, odnosno da se radi o ruskom državljaninu i treneru odbojkaškog kluba. Policija zasad nije potvrdila da se radi o samoubojstvu vješanjem. Iz Valamara nema informacija o suicidu ruskog trenera, a glasnogovornica Nives Matić nam je jednostavno kazala da nema izjava i odgovora na naša pitanja.

U hotelu smo na recepciji pokušali dobiti poneku informaciju, no ljubazna nam je recepcionarka pokušala dati do znanja da se u hotelu nije ništa dogodilo, a na naša pitanja se ljubazno smješkala. Prema informacijama koje smo uspjeli dobiti, Ovčinikov je zajedno s klubom iz Krasnodara gostovao na pripremama na porečkoj rivijeri, a doznajemo da je s ekipom godinama dolazio na pripreme upravo u Poreč.

Na službenoj stranici odbojkaškog kluba Dinamo iz Krasnodara odmah je objavila vijest o Ovčinikovoj smrti. (Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter