Porec: Sudioniku "Offsidea" blokiran stan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slovencu Dinu Lalicu, jednom od osumnjicenih u akciji "Offside", zbog namještanja nogometnih utakmica, Županijski sud odlucio je blokirati imovinu. Doznajemo da se radi o apartmanu u Porecu za koji se vjeruje da je dio nezakonito stecene imovine.

Lalic je pokušao izbjeci blokadu iskoristivši nekoliko dana od donošenja rješenja do njegove pravomocnosti te je prodao apartman. No tužitelji i sud ušli su toj kupoprodaji u trag, pa je sve stopirano. Pokušali smo u Porecu dobiti informacije o Lalicu, no bezuspješno.

Prema izjavi jednog sportaša i osobe upucene u sport i kladenje, Lalic je nedavno kupio nekretninu u Porecu i odmah potom je i prodao, a kojim se krugovima kretao u gradu i je li sklopio poznanstva ili partnerstva, nije mu poznato.

Drugi nam je pak samo rekao da se nije ni zaustavljao u gradu, vec je nekretninu kupio iskljucivo zbog povoljne cijene, odnosno radi zarade od preprodaje.

Drugi mediji, hrvatski i slovenski, poput sportskog žurnala Ekipa, navode da Lalicu nije blokiran apartman, vec kuca u Porecu vrijedna 250 tisuca eura.

Podsjecamo, na celu osumnjicene skupine su Vinko Šaka, Dino Lalic i Admir Suljic, koje policija tereti da su tijekom ožujka, travnja i svibnja ove godine novcem potplatili igrace tri domaca nogometna kluba da bi se utakmica okoncala povoljno.

Najviše lažiranih utakmica na listi USKOK-a i policije uvjerljivo bilježi Croatia Sesvete.


Podijeli: Facebook Twiter