Porec: Prijetili i bacali Molotovljev koktel

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog dovodenja u opasnost života i imovine opceopasnom radnjom i sredstvom, odnosno bacanja Molotovoljevog koktela u dvorište 54-godišnjaka u Žminjskoj ulici u Porecu, kazneno su prijavljeni 24-godišnjak i 23-godišnjak. Pored toga, 24-godišnjak ce kazneno odgovarati i zbog prijetnje smrcu 26-godišnjaku koji je u srodstvu s 54-godišnjakom.

Policija je u utorak izvijestila da su Molotovoljev koktel, koji nije eksplodirao, u dvorište 54-godišnjaka 24-godišnjak i 23-godišnjak bacili proteklog cetvrtka tijekom noci. Bijeg mladica, koji su mu na taj nacin željeli napakostiti zbog nekih nerašcišcenih racuna, opazio je 54-godišnji vlasnik kuce koji je alarmirao policiju. Srecom, nitko nije ozlijeden niti su mladici pocinjenim nedjelom prouzrocili materijalnu štetu.

Istoga dana, ali u poslijepodnevnim satima, 24-godišnjak je na taksi stajalištu u Ulici Karla Huguesa, držeci u ruci cekic, smrcu zaprijetio 26-godišnjaku i njegovoj obitelji, a potom se osobnim vozilom udaljio s mjesta dogadaja. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter