Poreč: Pijan pucao djevojci u glavu

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Dvadesetpetogodišnjak iz okolice Poreča zaradio je kaznenu prijavu zbog sumnje da je u pijanom stanju s 1,34 promila alkohola u krvi pucao iz zračne puške u glavu 25-godišnjakinji s porečkog područja u subotu oko 1.45 sati u kući na području Poreča.

Prema neslužbenom izvoru radi se o vanbračnim supružnicima koji nisu niti bili u svađi, već je navodno došlo do slučajnog opaljenja zračne puške, a pretpostavka je da je svemu kumovao alkohol. Porečka policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je mladić ušao u sobu u kojoj se nalazila 25-godišnjakinja s dvoje djece te joj ispalio hitac iz zračne puške u glavu, a potom je pobjegao. Policijski službenici pronašli su 25-godišnjaka u ranim jutarnjim satima u subotu na šumskom predjelu u naselju Mičetići gdje su ga uhitili i nad njim proveli kriminalističko istraživanje.

Ozlijeđenoj djevojci je pružena medicinska pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Protiv 25-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter