Poreč: Otvoren novi prodajni centar AM grupe

Novi prodajni centar (V. HABEREITER)
Novi prodajni centar (V. HABEREITER)

Novi prodajno-izložbeni objekt AM Centar s robom za poljoprivredne djelatnosti danas je otvorio svoja vrata u poslovnoj zoni na Facinki u Poreču, blizu ostalih velikih trgovačkih centara. Otvorenje je upriličeno uz prigodnu svečanost za sve poslovne partnere, predstavnike Grada i građane.

Uz prodajne centre u Buzetu i Vodnjanu, ovo je njihov treći centar u Istri u kojem, kako kaže njihov moto, nude sve za male i velike poljoprivrednike. U asortimanu se nalaze poljoprivredni strojevi, sredstva za tretiranje, oprema za maslinare i vinogradare, voćare, hortikulturno uređenje i ostalo.

Kako je na otvorenju istaknuo predsjednik uprave AM Grupe Ruben Flego, centar u Poreču nalazi se na parceli od 2 i pol tisuće kvadrata, od čega objekt s opremom zauzima tisuću kvadrata, a cijela je investicija, uključujući i nabavu opreme i prodajnog asortimana, iznosila oko 10 milijuna kuna. Izgradnja je počela sredinom ožujka i završena u 85 radnih dana, a u centru su zaposlili četiri djelatnika.

- AM Grupa je specijalizirana tvrtka za poljoprivrednu djelatnost sa sjedištem u Buzetu, koja će ove godine ući u 25. godinu poslovanja. Bilježimo konstantan rast usprkos recesiji i gospodarskom nemiru zadnjih godina, rekao je Flego. Dodao je da djeluju u četiri pravca: zastupništva renomiranih svjetskih tvrtki, veleprodaji, maloprodaji i usluženim djelatnostima.

Gradonačelnik Edi Štifanić rekao je da Poreč, osim na turizmu, počiva i na poljoprivredi, a ovakav je prodajni centar bio sadržaj koji je falio gradu te se zahvalio Flegu što su imali hrabrosti ući u ovakvu investiciju i otvoriti nova radna mjesta.

Prodajni centar otvoren je radnim danom od 8 do 18 sati i subotom od 8 do 13 sati. (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter