Poreč: Od ponedjeljka posebni prometni režim

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za trajanja Croatia Rallyja Grad Poreč moli građane i sve sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje. Veliko parkiralište i parkiralište Žatika, gdje će se odvijati dio aktivnosti, zatvaraju se za sve korisnike od ponedjeljka, 23. rujna u 18 sati do nedjelje, 29. rujna u podne. Korisnici se mole da svoja vozila prije toga odvezu s parkirališta.

Ulična parkirališta na sjevernom djelu Trga Joakima Rakovca i u Zagrebačkoj ulici u punom profilu bit će zatvorena za parkiranje 26., 27. i 28. rujna. Njihovi korisnici trebaju najkasnije do četvrtka, 26. rujna u 8 sati odvesti svoja vozila s tih pozicija.

Za korisnike pretplatničkih kartica komunalno poduzeće Usluga kao alternativno parkiralište prilagodit će zelenu površinu u uvali Peškera, na mjestu gdje se u ljetnim mjesecima nalazi lunapark. Ulaz i izlaz bit će posebno označeni, a korisnike će do parkirnih mjesta upućivati službene osobe.

Za sve ostale korisnike parkirališna mjesta će biti osigurana na zelenoj površini "Vrtovi", omeđenoj Vukovarskom ulicom s južne strane, Ulicom županije Somogy sa zapadne te Partizanskom sa sjeverne. Ulaz i izlaz će biti organiziran s Partizanske ulice, na dva ulazno - izlazna terminala.

Za vrijeme Croatia Rallyja za sav će promet biti zatvoreni dio Trga Joakima Rakovca, Zagrebačka ulica i Trg slobode u četvrtak, 26. rujna, od 16 do 19 sati, u petak, 27. rujna, od 12.45 do 15.45 sati te u subotu, 28. rujna od 11 do 19 sati.

Zatvorena će biti i prometnica L 50091 – Fuškulin – Jasenovica - Čuši – do raskrižja s L 50090, i to u četvrtak od 10.30 do 17 sati. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter