Porec nisu prijavili vijecnici IDS-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istraga koja se u Gradu Porecu vodi temeljem anonimne prijave protiv užeg tima gradonacelnika dat ce najbolji odgovor na sva pitanja, jer gradonacelnik Edi Štifanic smatra nemogucim demantirati svaki od navoda iz kaznene prijave.

- Koliko sam shvatio, u fokusu interesa policije su gradnja dvorane Žatika i obilaznice. Uvjeren sam da ce se pokazati da nije bilo nikakvih mutnih radnji, rekao je Štifanic, napominjuci da prijavu nije vidio, nego je o tome citao na jednom web portalu. Za neke navode iz prijave gradonacelnik kaže da su tragikomicni, a nada se da ce istraga i epilog biti brzi.

Na novinarsko pitanje sumnja li tko bi mogao biti autor prijave Štifanic je odgovorio da misli da zna.

- Pouzdano znam da nisu vijecnici IDS-a, jer porecki IDS nikada nije bio jedinstveniji nego u posljednjih nekoliko godina. Smatram da je ta prijava zapravo metoda politicke borbe u vrijeme prije parlamentarnih izbora, rekao je, napominjuci da policijska istraga nije utjecala na dnevni posao u gradskoj upravi, koja se sprema za novi investicijski ciklus.

Gradonacelnik nema novih informacija u vezi s napadom na svog zamjenika Edu Kosa.

- Nema novosti. Barem koliko ja znam. I teško mi je povjerovati da nisu uspjeli pronaci pocinitelja s obzirom na sve ostavljene tragove, rekao je Štifanic.


Podijeli: Facebook Twiter