Poreč: Nepoznati razbojnici opljačkali hotel Diamant


Dvije nepoznate naoružane osobe su 26. kolovoza oko 4.20 sati vatrenim oružjem opljačkali recepciju hotela Valamar Diamant i od djelatnika, prema neslužbenim informacijama, odnijeli plijen veći od 50 tisuća kuna.

Pljačka se dogodila u turističkom naselju Brulo u Poreču, a detalje o samom razbojstvu policija radi interesa istrage ne želi iznositi. Prema šturim informacijama iz policije doznajemo da je naoružani dvojac upao u hotel i od 24-godišnjaka iz Poreča uz prijetnju vatrenim oružjem tražio novac.

Nakon pljačke dvojac je pobjegao te je alarmirana policija koja još traga za njim. Zašto informacija nije iznijeta javnosti redovnim putem već nakon četiri dana, odnosno nakon upita novinara, iz policije doznajemo da je to učinjeno radi interesa istrage.

Na upit o kojoj se svoti novca radi policija je tek kazala da je u pitanju veća novčana svota, ne navodeći točan iznos. Od Nives Matić iz Valamara nismo uspjeli ništa doznati već samo da policija radi na tome, a također nije htjela navoditi opljačkani iznos.

Na recepciji hotela djelatnik kojega smo upitali o događaju nije ništa htio komentirati već nas je uputio na upravu društva. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter