Porec - Nexe 27:37

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Drugu godinu zaredom rukometaši "Poreca" oprostili su se od Kupa Hrvatske vec u osmini finala ovoga puta upisavši od snažnog našickog "Nexea" jedan od najuvjerljivijih domacih poraza uopce od kada se natjecu u Premijer ligi.

S ionako skromnim kadrom pokušao se "Porec" renomiranom suparniku suprotstaviti bez ozljedenih Ivanceva i Corica, s ozljedama nacetim i nespremnim Carapinim, Thossom i Turkovicem koji gotovo da nije igrao, te s ocito umornim nositeljima igre.

Stoga su se na ovoj utakmici dosta naigrali i oni mladici od kojih se ocekuju da budu buducnost "Poreca" pa su se tako u jednom trenutku 15 minuta do kraja na parketu zajedno našli Prelac, Thoss, Perhat, Radošic, Radakovic i Grgic koji vjerojatno nikada još zajedno u istom trenutku nisu bili u igri.

Trener Brcic morao je izmišljati uloge nekim igracima, pa je tako bez Ivanceva, umjesto na svom lijevom krilu Mataija veci dio prvoga poluvremena igrao na poziciji srednjeg vanjskog i tako ostao bez postignutog gola, a u drugom dijelu njegovu je ulogu preuzeo mladi Radošic.

Valja izdvojiti mladog Vujica koji se prakticki sam nosio s cijelim "Nexeom", postigao deset golova i još jednom potvrdio da ce u buducnosti biti važna karika porecke igre.

Sljedecu domacu prvenstvenu utakmicu u Premijer ligi rukometaši "Poreca" odigrat ce u nedjelju s "Bjelovarom".

POREC: Carapina (4), Gracic (1+0), Jablan, Prelac 1 (1), Mataija, Galijot 2, Vujic 10, Thoss 1, Turkovic 1, Begzic, Gudic 2, Perhat 3, Radošic 3, Radakovic 3, Grgic 1 (1).

NEXE: Rajkovic (12+0), P. Lelic, Milinkovic, Eter 2, F. Lelic 3, Mrdenovic 2, Tomicic 1, Kasak 1, Abramovic, Markotic 6 (1), Šporcic 2, Kevic 5, Tomaševic, Blaževic 9 (1), Velic 6.

SEDMERCI: Porec 2 (2), Nexe 2 (2). Iskljucenja: Porec - Nexe 10 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter