Poreč: Napadnute glumice iz filma "Otok ljubavi"

Ermin Bravo i Ariane Labed tijekom snimanja (J. PREKALJ)
Ermin Bravo i Ariane Labed tijekom snimanja (J. PREKALJ)

Glavne glumice u filmu "Otok ljubavi" Jasmile Žbanić koji se snima na Svetom Nikoli u Poreču, Ariane Labed (29) iz Francuske i Ada Condeescu (25) iz Rumunjske napadnute su u Poreču tijekom zabave u Villa Clubu na porečkom šetalištu A. N. Štifanića u petak, 28. lipnja oko 2.30 sati. Obje su prema policijskom izviješću lakše ozlijeđene. Policija nije navodila podatke o mjestu događaja niti o osobama već samo da se radi o francuskoj i rumunjskoj državljanki.

Iz policije potvrđuju da su prema zaprimljenoj dojavi u 2.30 sati u ugostiteljskom objektu napadnute dvije ženske osobe. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je 45-godišnjak u ugostiteljskom objektu prvo verbalno, a potom i fizički napao 29-godišnju državljanku Francuske, pritom lakše je ozlijedivši. Protiv oboje sudionika događaja je nadležnom prekršajnom sudu podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ono što je neslužbeno poznato je da je cijela filmska ekipa imala tulum u Villa Clubu te da je osoba koji nema nikakve veze sa filmom ili filmskom ekipom došla u sukob s glumicama. Nije poznato je li se muškarac družio s njima ili je pokušavao doći u njihovo društvo.

Navodno je došlo do incidenta kada je glumica Labed iz nepoznatog razloga počela bacati stolice te se umiješao vlasnik. Nakon incidenta glumice su sa filmskom ekipom otišle prema doku gdje se inače ukrcavaju na brodić za otok Sveti Nikola te su nazvali policiju i hitnu. Nakon medicinske pomoći vratile su se na otok, a koliko smo uspjeli doznati snimanje filma nije obustavljeno. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter