Poreč: Modna revija zatvorila festival vjenčanja


Osam modnih dućana i salona vjenčanica sinoć su modnom revijom zatvorili festival vjenčanja "Tijara 2013" koji se ovog vikenda održao u hotelu Palazzo u Poreču.

Manekenke iz Istre i Zagreba prezentirale su večernje haljine uz poznatije gošće koje su na natjecanjima ljepote osvojile pokoju titulu.

Reviju su nosile Petra Družinec kraljica Zagreba 2012., Renata Marić i Lucija Grmuša, kraljice Jadrana 2011. i 2012. te Ava Karabatić "koju ne treba posebno predstavljati" kako je to rekla voditeljica Maja Curavić, prva pratilja Gospođe svijeta za proteklu godinu.

Na reviji su se izmjenjivale vjenčanice s večernjim haljinama te novije kolekcije pulskih dućana Modessa i Muffin fashion storea iz Pule i porečkog Alta Moda. Večer je haljinama za vjenčanje pulskog salona Biba.

Uz bijele vjenčanice provukla se i jedna bež, a posebno iznenađenje predstavljao je buketić koji je mladenka Ava Karabatić usmjerila prema novinarima.

Ostali saloni fokusirali su se na široke i raskošne vjenčanice. Manekenke koje su nosile haljine novootvorenog salona Angels Wedding pokazale u svu raskoš roza i bijelog tila, uz sjajne ornamente na korzetima od Swarovski kristala. Sličan kraljevski štih pratio je i pulske Neva vjenčanice te haljine salona vjenčanja Kimm iz Kadumi kod Poreča.

Na reviji je prikazana i unikatna ručno izrađena haljina koju je nosila Tijarina manekenka Nina Vojnić, a brojne izlaske manekenki na pistu začinili su plesači Monika i Adi iz studija Il Movimento neodoljivim izvedbama latino plesova i standardnih plesova. (Napisala i snimila M. DAMJAN)


Podijeli: Facebook Twiter