Poreč: Mladog prometnika ošamario drski vozač

Mjesto incidenta - Krunoslav Domić
Mjesto incidenta - Krunoslav Domić

Krunoslava Domića, 22-godišnjeg prometnika koji je regulirao promet na kružnom toku kod porečke tržnice, danas je ošamario 29-godišnji vozač škode fabije karavan iz Nove Vasi. 

- Automobil je parkirao na kružni tok, gdje je to zabranjeno. Upozorio sam ga da to ne smije činiti i zamolio ga da makne automobil. On je moje upozorenje i molbu ignorirao pa sam ga pokušao fotografirati. Došao je do mene i opalio mi šamar te otišao. Od siline udarca kapa mi je odletjela s glave. Pozvao sam policiju i kolegu. Ovo je prvi put da sam tako nešto doživio. Vrijeđanja, psovanja i prijetnje kolege i ja doživljavamo od svakog desetog vozača kojega upozoravamo za neki prekršaj, kaže nam Domić s kojim smo razgovarali na kružnom toku gdje se događaj zbio. Uz njega je bila njegova kolegica.

- Mijenjao me je dok sam bila na parkingu. Strah me pomisliti što bi bilo da sam tamo bila ja. Taj bi vozač vjerojatno i mene udario bez obzira što sam žensko, rekla nam je.

Bahatog vozača koji se udaljio nedugo nakon incidenta presrela je policija te ga je odvela na kriminalističko istraživanje u porečku policijsku postaju. (Napisao i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter