Porec - Medimurje 38:25

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecani su Cakovcanima utrpali gotovo 40 golova, što najbolje svjedoci da su gostujuci vratari bili na pravoj streljani. Protiv nikad lošijih Medimuraca, koji su u Porec doputovali sa svega 13 igraca, napadacki su porecku momcad predvodili Milicevic, Gudic i posebno Vujic, trojac koji je zajedno postigao 29 od ukupno 38 golova domacina.

Od prve minute utakmica je krenula u jednom smjeru, onom poreckih napadaca prema nejakoj obrani i vratima Medimurja koje su domacini nemilosrdno punili. Porecki vratar Tomislav Sladoljev s pet je obrana u prve cetiri minute stavio gostima do znanja da zaborave svaku nadu.

Razlika u kvaliteti medu suparnicima bila je jednostavno tolika da je samo bilo pitanja s kolikom ce razlikom Porec pobijediti, a njegovi igraci su na koncu granicu od deset golova prednosti prešli u završnih pet minuta i na koncu slavili s najviših "plus 13".

Utakmica 6. kola. Dvorana SRC Veli Jože. Gledatelja 300. Suci: Bosak i Herceg (oba Varaždin).

POREC: Sladoljev (16+0), Tomaic, Deak, Galijot 2 (1), Vujic 12, Topic, Šimicic 1, Žužic 1, Gavranovic 3, Petric, Gudic 9, Radakovic, Thoss, Gruicic 2, Milicevic 8 (3).

ME?IMURJE: Matucec (3+1), Kovacevic (7+1), Marincevic 7, Matic, Miševic 5, Varga 1, Krajner 3, Bratkovic 2, Škrobar, Martinjak 3, Budiša, Sklepic 1, Petek 3 (2).
Sedmerci: Porec 6 (4), Medimurje 3 (2). Iskljucenja: Porec 12, Medimurje 6 minuta. (K. KLARIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter