Porec - Kaštela DC 3:2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Još su jednom porecke odbojkašice pokazale da sve dok se igra za njih nema predaje i ta im je vjera u uspjeh donijela na kraju radost pobjede.

U petom su setu naime Porecanke povele 12:8, no onda se za sve u dvorani dogodio šok, s obzirom na to da su Kaštelanke nanizale pet poena, preuzele vodstvo 13:12 i došle na svega dva koraka od slavlja. No, tada je Nika Mostahinic prvo s vrlo teškim poenom poravnala, a onda Vanessa Pahovic s dva odlicna servisa, od kojih je prvi bio as, donijele veliku radost domacim odbojkašicama.

Od prethodna cetiri seta u prva dva smo gledali uglavnom ravnopravnu borbu, u prvom do 18:18, a u drugom 15:15, nakon cega je završnica svakog od njih otišla na po jednu stranu. U trecem setu odbojkašice Poreca od samog su pocetka krenule žestoko, napravile veliku prednost od 10:1 i držale je do 14:5, nakon cega su gošce tek priprijetile i spustile se na svoj zaostatak 11:15, ali domace igracice nisu dozvolile da im ta dionica izmakne iz ruku.

U cetvrtom setu egal je trajao do 12:12, nakon cega je Kaštela DC pocela stvarati prednost i odvela utakmicu u peti set.

Dvorana SRC-a Veli Jože. Gledatelja 250. Suci: Brlas i Rajkovic (oba Rijeka).

POREC: Pahovic 6, Fero, Zahirovic (L), Brletic 12, L. Miloš 17, Mostahinic 15, Burilo, Markovic, K. Miloš 2, Žužic 18, Sain, Belušic.

KAŠTELA DC: Baric 5, Sobin 1, Bilic 14, Tandara, Bucevic, Šamadan 11, Vukic 11, Bakota (L), Hrstic 6, Grgurevic, Miljak 24. (K. KLARIC)


Podijeli: Facebook Twiter