Porec - Karlovacka banka 30:31

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometaši Poreca ostali su na koncu za svega gol kratki barem do boda koji su na domacem parketu u završnom kvartalu utakmice rudarski pokušavali išcupati, ali nisu u tome uspjeli.

Bez obzira na to što su u završnici utakmice Porecani bili nezadovoljni nekim sudackim odlukama, Karlovacka banka je, valja pošteno priznati, kuci odnijela zaslužena dva boda s obzirom na to da se veci dio utakmice predstavila kao bolja, prije svega zrelija momcad koja je znala pronaci put do cilja i koja je sredinom drugog poluvremena u cetiri navrata vodila i sa sedam golova razlike.

11. kolo Premijer lige:
Porec - Karlovacka banka 30:31 (12:16). Dvorana SRC "Veli Jože". Gledatelja: 300. Suci: Josip Cepanec (Tomaševec) i Ranko Jeftic (Varaždin).

POREC:
Grd (8+0), Jablan (1), Krajinovic 2, Prelac, Mataija 9 (4), Galijot 6 (1), Perhat, Coric 3, Šimicic, Beganovic, Ivancev, Vujic, Radakovic 4 (1), Thoss 4, Topic, Milicevic 2.

KARLOVACKA BANKA:
Bilušic (6+2), Glumac, Karic, Benkovic, Mandalinic 5, ?ankovic, Obranovic 1, Racki 1, Višnic, Smojver 3, Požega 5, Štrucelj 3, Raic 6, Bacic, Batinic 7 (2).

Sedmerci: Porec 8 (6), Karlovacka banka 3 (2). Iskljucenja: Porec 6, Karlovacka banka 10 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter