Poreč kandidat za 1. europski social media kongres

Na zadnjoj konferenciji bilo je 110 sudionika
Na zadnjoj konferenciji bilo je 110 sudionika

Agencija Think! Social Media, posvećena turističkom marketingu, organizira simpozije u gradovima diljem svijeta, pod imenom "Social Media Tourism Symposium", a među konkurentima za mjesto održavanja prvog europskog social media kongresa, koji će se odvijati 9. i 10. travnja 2014., našao se i Poreč, s lokalnim organizatorom hotelima Laguna Poreč.

Grad u kojem će se ovaj simpozij održati glasovanjem će odabrati korisnici Facebooka, a hoteli, agencije i ostale turističke organizacije upoznat će mogućnosti društvenih mreža poput Facebooka i Twittera u turističkom marketingu, s ciljem unaprjeđenja ponude i privlačenja većeg broja gostiju. Da je riječ o vrlo kvalitetnoj konferenciji svjedoči podatak o 110 sudionika koliko je okupila zadnja, održana 2010. godine u američkom Loudoun Countyju.

U konkurenciji je devet europskih destinacija, a uz Poreč tu su Belfast (Irska), Otztal (Austrija), Oostende, Leuven i Kortrijk (Belgija), Rovaniemi (Finska), Mougins (Francuska) i Zürich (Švicarska). Glasovanje traje do 22. studenoga. Klikom na link facebook.com/SoMeTourism otvorit će se službena stranica simpozija, na kojoj je moguće glasovati. (K. TADIJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter