Poreč i Pula: Donacije za pomoć životinjama

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Udruga Snoopy u suradnji s pojedincima i volonterkama iz Poreča od danas počinje skupljati donacije za pomoć životinjama spašenim s poplavljenih područja. Kako kažu, uspjeli su se izboriti za komadić ionako prekrcanog Rojca te će ondje vskupljati donacije za pomoć životinjama s poplavljenog područja. Konkretno, sve donacije će ići u Vinkovce Udruzi za zaštitu životinja Rocco, čiji su volonteri na terenu, spašavaju životinje i smještaju ih na privremeni smještaj.

U kontaktu su s navedenom udrugom koja ih je zamolila za konzerve ili suhu hranu, vodu i dezinficijense, lijekove,  multivitamine, pribor za prvu pomoć i antibiotske sprejeve i kreme, antiparazitni program (unutarnji i vanjski) te zdjelice, dekice, stare plahte i ostalo.

Donacije će skupljati od 16 do 20 sati u Rojcu do subote, te u Poreču u Zoo shopu u prolazu (kod Agrarije Ritoša) i u Novom naselju, Veli Jože 29, do kraja radnog vremena, odnosno do 19 sati. Ujedno apeliraju da im se netko javi radi prijevoza svih potrepština. Na povratku će, kažu, bude li potrebno, preuzeti manji broj pasa koje budu u mogućnosti smjestiti privremeno u skloništu. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter