Porec: Gume bušio 18-godišnjak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka je policija kriminalistickim istraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da je 18-godišnjak s podrucja Tara-Vabrige proteklog tjedna oštetio više vozila u Porecu, odnosno da je odgovoran za bušenje guma na više automobila, ali i za njihovo oštecivanje.

Prema podacima iz PU istarske, mladic je tijekom noci s 21. na 22. prosinca u Ulici Vladimira Gortana, Vukovarskoj i na Trgu Joakima Rakovca oštrim predmetom probušio gume na više vozila, a jedan automobil je i izgrebao.

"Policija je do sada zaprimila prijave osam vlasnika automobila o oštecenju ukupno devet vozila, a ukoliko ima još gradana koji su ošteceni u spomenutom dogadaju, mogu se javiti u prostorije Policijske postaje Porec", stoji u priopcenju PU istarske.

Oštecenih ima znatno više, no nisu svi prijavili da su im gume na automobilima izbušene. Podsjecamo, mladi je vandal izbušio gume na najmanje dvadesetak vozila pulskih i stranih registracijskih oznaka, i to u centru Poreca, odnosno u ulicama Zagrebackoj, Vukovarskoj, Vladimira Gortana te na Trgu Joakima Rakovca.

Na nekim su automobilima izbušene dvije, a na nekima i sve gume. Iako se spekuliralo da je za vandalizam odgovorna grupa vandala, ispostavilo se da je sve sam obavio 18-godišnjak s podrucja Tara-Vabrige. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter