Poreč: Groznica subotnje večeri u Plavoj

Partyju je prisustvovalo više od tisuću Porečana i Porečanki
Partyju je prisustvovalo više od tisuću Porečana i Porečanki

Kao u zlatno doba diskozabava, 70-ih, 80-ih, pa sve do druge polovice 90-ih godina prošlog stoljeća, Poreč je prošle subote ponovno tresla groznica subotnje večeri. U diskoklubu Plava, u turističkom naselju Plava laguna, održan je retro-disko party "Di si generacijo" kojem je prisustvovalo više od tisuću ljudi, od kojih su se i oni najmlađi već odavno udaljili od 30. godine svog života.

Čitavu noć zračila je Plava pozitivnom energijom, emocijama, nostalgijom i prisjećanjem na stara vremena. Susreli su se nakon dugo vremena stari prijatelji, vršnjaci i kolege. Uz ples, pjesmu, smijeh i zabavu sjećali su se starih dana koje su zabavljajući se provodili u Plavoj, prepričavali vječne priče i događaje koji su zauvijek ostali urezani u njihova sjećanja.

Za glazbeni dio programa pobrinuli su se rovinjska grupa Le Mond te DJ-evi koji su unazad pola stoljeća bili zaduženi za dobar štimung u tom kultnom porečkom disku: Edi, Frenky, Đankarlo, Gianni B i Sale.

Nadamo se da će ovaj, u tom trenutku gotovo najvažniji događaj u Poreču, u skoro vrijeme doživjeti još koje izdanje. (K. KLARIĆ; snimila J. PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter