Porec - Croatia osiguranje 17:27

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oslabljeni porecki rukometaši ocekivano su se porazom oprostili od svojih navijaca u sezoni koja je na izmaku, no na kraju su dobili veliki pljesak najvjernijih simpatizera koji su im cestitali na vecim dijelom uspješnoj sezoni. Bez ozlijedenih Cužica, Vujica i Milicevica bili su znatno umanjeni izgledi Poreca da naprave ikakvo iznenadenje protiv CO Zagreba.

U prvom poluvremenu rezultat je uglavnom iznosio dva-tri gola prednosti na strani Zagrepcana, a u nekoliko su se navrata Porecani uspijevali spustiti na minus jedan, premda je trener domacina Aleksandar Beakovic ubacivanjem mladih Deaka, Hrasta i Prelca vec u prvom poluvremenu pokazao koji mu je cilj na utakmici.

Tek je u osmoj minuti drugog poluvremena mladi Lovro Mihic zabio za CO Zagreb iz sedmerca. U završnom kvartalu igre Zagrepcani su iskoristili cinjenicu da je na parketu za domacine igrala postava u kojoj su bili sami mladici, na vratima Tomaic, te Hrast, Deak, Prelac, Miletic i Rajko, te su svoju prednost podigli i na konacnih deset razlike.

No, porecki mladici su za niz pokušaja nadigravanja s renomiranim suparnikom nerijetko dobivali pljesak s tribina.

Dvorana SRC Veli Jože. Gledatelja 400. Suci: Robert Bernobic i Nikša Kalcic (oba Rijeka).

POREC: Sladoljev (9+0), Tomaic, Krajinovic (1), Hrast 1, Deak 1 (1), Galijot 3, Gavranovic 5, Prelac 1, Coric 1, Miletic, Rajko 1, Petric, Gudic, Radakovic 2, Thoss 2, Gruicic.

CO ZAGREB: Ivic (12+2), Šego, Pešic, Maric 2, Mihic 4 (1), Brozovic 2, Kopljar 4, Matulic 1, Šprem 2, Špiler, Gojun 7, Štrlek, Horvat 2, T. Valcic, Balic, Kaleb 3.Sedmerci: Porec 4 (1), CO Zagreb 1 (1).

Iskljucenja: Porec 2, CO Zagreb 2 minute. (K. KLARIC)


Podijeli: Facebook Twiter