Porec – CO Zagreb 22:29

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utakmica 25. kola Premijer lige rukometaša: Porec – CO Zagreb 22:29 (11:13). Dvorana Žatika. Gledatelja 700. Suci: Darko Cerniar (Rijeka) i Kristijan Grubišic (Sv. Nedjelja).

POREC:
Gracic, Carapina, Jablan, Prelac, Mataija, Galijot, Vujic, Thoss, Coric, Turkovic, Begzic, Ivancev, Gudic, Perhat, Radošic, Radakovic

CO ZAGREB
: Škof, Šego, Pešic, Maric, Lazarov, Kopljar, Špoljaric, Džomba, J. Valcic, Špelic, Gojun, Štrlek, Horvat, Vukic, T. Valcic, Balic

Na koncu su rukometaši zagrebackog «Croatia osiguranja» slavili ocekivanu sigurno pobjedu, no krajnji rezultat definitivno ne odaje pravu sliku onoga što se gotovo punih 50 minuta dogadalo na parketu. Rukometaši «Poreca» u tih su 50 minuta odigrali jednu zaista odlicnu utakmicu, borili se lavovski s daleko kvalitetnijim suparnikom i u 48. minuti susreta za Zagrepcanima zaostajali za svega gol (20:21).

No u samoj završnici ocito umorni i iscrpljeni Porecani više nisu mogli ravnopravno parirati jakom suparniku, te je do kraja do izražaja došla i kvaliteta i veci izbor igraca u redovima «zagrebaša».

Nažalost, gostovanje «CO Zagreba» u nesportskom Porecu nije izazvao pravi odaziv publike, što je ipak poznavateljima mentaliteta Porecana, ocekivana pojava. U Žatiki se nije uspjelo okupiti niti tisucu gledatelja i svi okupljeni na tribinama komotno bi stali i na tribine manjeg «Velog Jože». No, zato svim onima koji su bili u dvorani valja cestitati na vrlo dobroj atmosferi koju su stvarali, a i samo su mogli uživati u pravoj sportskoj predstavi.


Podijeli: Facebook Twiter