Porec: Bocama na strance

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvoje njemackih državljana u dobi od 22 godine lakše je ozlijedeno u tucnjavi u ponedjeljak u 3.30 sati u Ulici Rade Koncara u Porecu.

Ozlijedeni su prebaceni i zbrinuti u pulskoj Opcoj bolnici gdje su im konstatirane lakše ozljede.

Policija još traga za skupinom od šest mladica koji su u tucnjavi ozlijedili njemacke državljane, a neslužbeno doznajemo da je nepoznata skupina napala njemacke državljane sa staklenim bocama zbog nesuglasica oko dvije njemacke državljanke.

Prema policijskom izviješcu, dvije 22-godišnjakinje iz Njemacke oko 3.30 sati u ponedjeljak ujutro su odvojivši se iz društva prijatelja u dobi od 22, 24 i 25 godina, na poreckoj Rivi izvrijedane od strane nepoznatih mladica na tecnom njemackom jeziku.

Djevojke su se potom vratile svom društvu i prepricale nemili dogadaj. No, tada se društvo izvrijedanih njemackih državljanki kod Inine benzinske stanice susreo s nepoznatim mladicima, nakon cega je uslijedio prvo verbalni, a potom i fizicki obracun.

U tucnjavi je 22-godišnjak zadobio više reznih rana po tijelu, a 22-godišnjakinja reznu ozljedu na licu. Nepoznata skupina mladica se tada razbježala. Po dojavi policija je došla na mjesto dogadaja, a dvoje ozlijedenih je prebaceno u pulsku bolnicu na lijecenje.

Na Ininoj benzinskoj smo od djelatnika dobili tek informaciju da je policija u ponedjeljak ujutro još obavljala izvidne radnje na terenu te da o dogadaju znaju tek da se netko potukao i da je kod pješackog prijelaza bilo krvi i stakla od razbijenih boca.

Iz ugostiteljskih objekata u okolici nismo dobili nikakve podatke buduci su u vrijeme tucnjave bili zatvoreni.


Podijeli: Facebook Twiter