Porec: Belgijska maturantica skocila s krova hotela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sedamnaestogodišnja Belgijanka skocila je s krova hotela Hostin u Porecu netom nakon što je s još 90-ak maturanata iz Belgije 31. ožujka došla u Porec na maturalni izlet.

Djevojka je u noci s 31. ožujka 1. travnja oko 00.30 sati skocila s 12 metara visine i pala tocno ispred ulaza u hotel. Preživjela je pad te je s teškim ozljedama glave i prijelomom zdjelice hospitalizirana u pulskoj bolnici. Prema informacijama koje smo netom saznali, djevojci koja je prvotno bila u komi stanje se popravlja te bi za koji dan trebala biti transportirana u Belgiju.

Razlog za taj cin 17-godišnjakinje navodno su bile prijetece SMS poruke koje je dobila od jedne djevojke iz grupe belgijskih maturanata. Kako neslužbeno doznajemo, djevojka je potom negdje nestala, a prijatelji su krenuli u potragu za njom.

Na naš upit Valter Opašic iz Odjela za analitiku i odnose s javnošcu PU istarske izvijestio je tek da je ocevidom utvrdeno da se ne radi o kaznenom djelu, a buduci da je rijec o maloljetnoj osobi policija nije iznijela detalje slucaja.

Raspitujuci se u hotelu Hostin, zaposlenici i direktor Dean Udovicic o dogadaju nisu htjeli govoriti.

Neslužbeno doznajemo da su belgijski maturanti u petak tijekom jutra napustili hotel. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter