Poreč: 3D najava obnove otoka Sveti Nikola

Otok Sveti Nikola zasjat će 2015. u novom ruhu (J. PREKALJ)
Otok Sveti Nikola zasjat će 2015. u novom ruhu (J. PREKALJ)

Hotelijerska tvrtka Riviera Adria iz Poreča, koja posluje u sklopu grupacije Valamar, od ove jeseni konačno počinje obnovu smještajnih kapaciteta na otoku Sveti Nikola. Riječ je o dugoočekivanoj investiciji teškoj 25 milijuna eura koja će trajati dvije godine, a novi će objekti biti otvoreni u svibnju 2015.

Tu će investiciju Valamar od 27. do 30. kolovoza u Poreču predstaviti na jedinstven i inovativan način - trodimenzionalnim crtanjem na ulici, uz pomoć najpoznatije 3D umjetnice iz SAD-a Tracy Lee Stum.

- 3D tehnika slikanja gostima i posjetiteljima približit će atmosferu i ljepotu našeg budućeg obiteljskog resorta, izjavila je Sandra Enders, članica Uprave tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta.

Od člana Uprave Riviere Adrije zaduženog za investicije Tihomira Nikolaša saznajemo da u studenom kreće obnova objekata koji već 30, 40 godina nisu bili u funkciji poput depandanse Miramare i bungalova Splendid, dok će se nakon iduće sezone posvetiti preuređenju hotela Fortuna i dvorca. Kapaciteti, koji su sada na mršave tri zvjezdice, 2015. zasjat će s četiri i četiri plus zvjezdice, i pod novim imenom: Valamar Isabella Island Resort.

- Dio će se investicije odvojiti za trajekt, a možda i obnovu postojećeg putničkog broda te brojne sadržaje, kaže nam Nikolaš.

Otok, na kojem trenutno ljetuje 520 gostiju, ovom će investicijom postati vrhunsko odredište za parove i obitelji u potrazi za autentičnim iskustvom s daškom luksuza. (Barbara BAN)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter