Poraženi nakon dobre igre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši "Istre 1961" odigrali su drugu prijateljsku utakmicu tijekom turskog dijela priprema za nastavak sezone. Nakon uvodnih 0:0 protiv ukrajinskog "Cernomoreca", Verudeže je u drugom dvoboju u Beleku rezultatom 2:1 svladala "Dacia" iz Kišinjeva, vodeca momcad moldavskog prvenstva.

No, ovaj rezultat može zavarati, jer su pulski zeleno-žuti bili puno bolji, dominirali su svih 90 minuta i pritom stvorili desetak izglednih prilika, no samo je Šehic uspio pronaci put do protivnicke mreže. S druge strane, Moldavci su u svojim rijetkim izletima na protivnicku polovicu terena uspjeli dvaput poentirati, s time da im je jednom pomogao Kacic, koji je svladao vlastitog vratara.

- Premda smo na kraju poraženi, odigrali smo odlicnu utakmicu, rekao je trener "Istre 1961" Zoran Vulic. - U potpunosti smo nadigrali Moldavce, stvorili niz prilika i pritom uspjeli promašiti jedanaesterac preko Alimija, a usto nam je i poništen potpuno regularan pogodak Kovacevica... Mene je najviše zanimalo kako ce momcad reagirati u ogledu s kvalitetnim suparnikom i s te sam strane više nego zadovoljan, veli Vulic.

- Nastavljamo dalje u ustaljenom ritmu, što znaci dva treninga dnevno, uz susrete u petak protiv 'Rostova' te dva ogleda u ponedjeljak protiv 'Sibira'", zakljucuje Vulic.

Za Verudeže su u prvom poluvremenu igrali Škoric, Juric, Pauletic, Stranatic, Kacic, Weitzer, Kovacevic, Alimi, Linic, Roce, Tepuric, a u nastavku su priliku dobili još i Andelkovic, Eliomar, Sušic, Belle i Šehic.


Podijeli: Facebook Twiter