Poraz pulskih košarkašica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Košarkašice "Pule" ugostile su u srijedu uvecer "Gospic CO" u 4. kolu Lige za prvaka i pružile solidan otpor prejakim protivnicama. Iako je za gošce iz Gospica trener "Pule" Ivan ?ukic kazao da u svom sastavu nema slabu igracicu, domace košarkašice uspjele su u posljednjoj cetvrtini cak izvuci rezultatsku prednost.

Od domacih igracica najraspoloženija je bila kapetanica Maja Ramljak s ukupno 21 košem. U zadnjoj cetvrtini, koja je pripala Puljankama, probudila se i Nina Premasunac koja je postigla seriju od 10 koševa u isto toliko minuta.

Treca cetvrtina bila je svakako najatraktivnija jer su Gospicanke s cak pet trica upravo tada pobjegle na nedostižnu prednost. No, gošcama su trice ulazile tijekom cijele igre, a u tome su najuspješnije bile Gambiraža, Jurcevic i Badnjak. Osim toga, najproduktivnija igracica Gospicanki bila je Amerikanka Maslowski s ukupno 22 koša.

SC Mirna. Gledatelja: 50. Suci: Sušanj, Lenac, Milin (svi Rijeka).

PULA: ?ukic, Premasunac 10 (0-1), Flaherty 6 (2-2), Cvjetkovic 10 (2-2), Tešic, Percan, Konjevic, Valentic 2, Lamot, Jovanovic 14 (2-2), Ramljak 21 (3-5), Jakelic.

GOSPIC CO: Ivezic 14 (3-3), Mandir 7 (3-4), Reid 2, Gambiraža 10 (1-2), Jurcevic 11, Aleksic 3 (1-1), Vrsaljko 10, Badnjak 12, Pavetic 4, Maslowski 22 (8-9).


Podijeli: Facebook Twiter