Poput Hitchcockove hladne plavuše

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S platinastom kosom i u jednodjelnom, sofisticiranom kupacem kostimu, s bijelim Ray Ban naocalama nekadašnji supermodel Eva Herzigova (36) izgledala je poput nekadašnjih glamuroznih filmskih diva. Naime, za potrebe fotosesiona što se snimao u Cannesu, Eva, nekadašnje zaštitno lice Wonderbre preobrazila se u Hitchcockovu hladnu plavušu. Snimanje se odvijalo na jahti talijanskog modnog kreatora Roberta Cavallija u Cannesu. Styling predstavlja hommage hladnim ljepoticama - Grace Kelly, Kim Novak i Tippi Hedren kojima je slavni redatelj Alfred Hitchcock bio fasciniran.

Herzigova je u Cannesu boravila ne samo zbog potrebe snimanja modne kampanje vec i kao zaštitno lice kuce Chopard poznatoj po prelijepom nakitu. U Cannes je Eva stigla u društvu svog dugogodišnjeg partnera milijunaša Gregoria Marsiaja (30) s kojim ima sina Georgea.

Osim u kupacem kostimu Eva je snimila i nekoliko fotografija u prelijepim haljinama s potpisom modne kuce Balmain, koja je narucila snimanje u retro stilu kao reminescensciju na holivudsko zlatno doba. Fotografije potpisuje Mario Testino.


Podijeli: Facebook Twiter