Popusti od 50% na vrhunske modele madraca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iskoristite posebnu pogodnost u svim Meblo salonima i u Meblo web shopu – 50% popusta na vrhunske modele madraca. Ova izuzetna prilika je ograničena i traje samo do 22. travnja stoga ne gubite vrijeme i već danas posjetite najbliži Meblo salon ili obavite kupovinu direktno u našem web shopu. Pored određenih modela madraca na popustu od 50% nalazi se i nadmadrac Matterra koji štiti od negativnih zračenja.

U akciju su uključeni slijedeći modeli:

Madrac Antistress Hard - madrac sa Stress Free navlakom s pozitivno nabijenim česticama koja neutralizira negativnu bioelektričnu nabijenost tijela koja se generira cijelog dana. U jezgri madraca nalazi se I Spring džepičasta opruga- nova generacija opruga specifičnog dizajna koja kombinira značajke i prednosti tri tipa opruga: gornji i donji dio opruge su široki, dajući inicijalnu mekoću i osjećaj udobnosti; središnji dio je uzak i daje stabilnost i potporu ondje gdje je to i potrebno. Jedinstven dizajn reagira brzo na oblik tijela i njegove pokrete. Posebno dizajnirani slojevi pjene nježno masiraju tijelo u određenim točkama kada se tijelo pomiče, čime se postiže pozitivan učinak na opuštanje mišića.

Madrac Clima Hybrid - unikatan novi madrac, hibrid najboljih materijala na tržištu. 7 zonski sistem individualno raspoređenih opruga najbolji je ortopedski sistem s maksimalnom udobnošću i 100%tnom cirkulacijom zraka. S jedne strane nalazi se Memory viscoelastična pjena za maksimalan relaksirajući učinak. Na taj način smanjuje nepotreban pritisak Vašeg tijela, smanjuje se energija potrebna za regeneraciju tijekom spavanja i pomaže u prevenciji kardiovaskularnih problema. S druge strane nalazi se hladnolijevana HR pjena, koja, zahvaljujući velikoj elastičnosti, osigurava osnovnu karakteristiku kvalitetnog madraca, a to je izvrsno podupiranje tijela. Masažni profili tijekom sna dodatno će Vam masirati potkožno tkivo te poboljšati cirkulaciju.

Paket: Madrac Lux 24 + nadmadrac Matterra - udobnost, kvaliteta i postojanost tri su glavne karakteristike koje su pretvorile ovaj madrac u dokazanog favorita na polju zdravog spavanja. Madrac je pogodan za svakodnevno spavanje, a zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete, idealan je i za iznajmljivače/hotelijere koji žele svojim gostima osigurati kvalitetan san. Jezgru madraca čini džepičasta opruga poznata po svojim ortopedskim učincima. U kombinaciji sa nadmadracem Matterra sa zaštitom od zračenja pružit će vrhunsku udobnost i zaštitu , dugi niz godina.

Uz navedene akcijske pogodnosti u tijeku su i popusti do 40% na ostale modele madraca iz Meblo ponude! Cjelokupnu ponudu Meblo madraca može pogledati OVDJE.

Više na www.meblo.hr. Meblo-najbolji u 4 zida. (Promo)


Podijeli: Facebook Twiter