Popunjen kapacitet za večerašnju predstavu "Crispo"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Večeras će se na Vižuli, s početkom u 19.30 sati, održati predstava Crispo u organizaciji Istra Inspirita i Turističke zajednice općine Medulin. S obzirom da je kapacitet popunjen, nisu moguće rezervacije za večerašnje uprizorenje.

Na arheološkom nalazištu Vižula, kroz priču o rimskom ratniku Crispu, publika će svjedočiti tragičnoj sudbini mladog prijestolonasljednika.

"Car Konstantin Veliki proglašava Crispa nasljednikom trona Rimskog Carstva nakon pobjedonosnog povratka iz bitke. Ovakav ishod se ne svidi Crispovoj maćehi Fausti koja, u nastojanju da zadrži svoju poziciju, pokuša zavesti mladog posinka. Odbačena i uvrijeđena, Fausta isplanira okrutnu osvetu. Uz priču o ljubavi, mržnji i osveti posjetitelji će se vratiti u doba starog Rima i 326. godinu", najavljuju organizatori.

Doživljaj koji traje nekoliko sati uključuje piće dobrodošlice, interaktivnu "hodajuću" predstavu uz obilazak arheološkog lokaliteta Vižula, prikaz rimske tragedije na jedinstvenoj lokaciji uz more i zalazak sunca te glazbeno i plesno putovanje. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter