Popularni Jole večeras u Buzetu

Jole će nastupiti s pratećim orkestrom Bolero (D. MEMEDOVIĆ)
Jole će nastupiti s pratećim orkestrom Bolero (D. MEMEDOVIĆ)

Osmo izdanje glazbene prosinačke manifestacije Božić u Buzetu, u velikom šatoru u Mašimovoj škuji 25. prosinca otvara Joško Čagalj, popularni Jole. Njegov koncert bit će prava prilika za glazbenu retrospektivu, od prve pjesme "Duša od papira" do najnovijih uspješnica s novog albuma "Remek djelo". Na Joletovom šestom studijskom albumu u izdanju Hit Recordsa i Tonike deset je pjesama među kojima su i hitovi "Kada žene tulumare", "Bailando solo", "Sto godina samoće" te aktualni singl "Remek djelo" po kojem je album i dobio ime.

Šator se otvara u 20 sati kada će posjetitelje zabavljati DJ Nikola Z Kukurini dok nastup Joleta i njegovog pratećeg orkestra Bolero započinje oko 22.30 sati.

Prvi dan nove 2016. godine, za dobru zabavu u Buzetu zadužene su Učiteljice. Mladi ženski bend, čije su članice iz Kutine, Ljubljane i Koprivnice izvodit će svoje autorske pjesme, a također i zabavne pjesme zvijezda hrvatske scene. Najavljen je i nastup mladog istarskog benda Ripley. Šator se 1. siječnja također otvara u 20 sati, a nastup Učiteljica očekuje se oko 22.30 sati.

Božićem u Buzetu nastavlja se tradicija prosinačkog programa pokrenutog prije osam godina pod pokroviteljstvom Grada Buzeta i Turističke zajednice. Prosinački božićni program bio je tada jedinstvene koncepcije u istarskim okvirima. Danas i drugi organiziraju božićne koncerte takve vrste, no koncerti u Buzetu i dalje privlače publiku iz Istre i Kvarnera te susjedne Slovenije, a posebno Kopra. Organizator ovogodišnjeg Božića u Buzetu je Caffe bar Yes iz Pazina. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter