Popovic se kandidira za još jedan mandat

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Turisticko vijece županijske Turisticke zajednice raspisalo je natjecaj za izbor novog direktora ureda TZ-a. Natjecaj je otvoren sedam dana, nakon cega ce se znati koji su potencijalni kandidati. Kako sada stvari stoje, ne bi trebalo biti promjena.

Aktualni direktor Tomislav Popovic potvrdio nam je da ce se ponovno kandidirati jer mu je iz proteklog, prvog mandata još ostalo neostvarenih zadataka kao što je primjerice prilagodba lokalnih zajednica te županijskog TZ-a novom zakonu. Kazao je da nije upoznat s time hoce li se na tu funkciju javiti još zainteresiranih. Inace, u turistickim krugovima ne govori se o promjeni u vodstvu TZ-a, kao što je to bio slucaj prije cetiri godine kada je turisticko vijece izabralo Popovica ispred dotadašnjeg direktora Branka Curica.

Podsjetimo, natjecaj je tada bio raspisan dvaput. Prvi je put poništen jer je pristigla samo jedna valjana zamolba, i to upravo od Curica. Vijece je željelo razmotriti ponudu još nekoliko kandidata buduci da nisu bili zadovoljni Curicevim radom. Na drugi se natjecaj uz njega javio i Popovic, i to na nagovor istarskih hotelijera, što se pokazalo ispravnom odlukom jer je vecinom glasova zadobio povjerenje vijeca.


Podijeli: Facebook Twiter