Poplava u zgradi opcine Raša

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sjedište Opcine Raša na središnjem mjesnom trgu poplavilo je u noci sa subote na nedjelju zbog puknuca cijevi u zidu u toaletu na prvom katu, potvrdio nam je nacelnik Josip Knapic. Voda se proširila cijelim krilom zgrade, vijecnicom i kancelarijama u prizemlju te kuhinjom u suterenu. Visina materijalne štete tek ce se utvrditi.

U vijecnici prijeti urušavanje vodom natopljenog dijela stropa sacinjenog od gipsanih ploca, strahuju opcinari. Stradao je i laminatni pod te dio namještaja i arhive dokumenata; ošteceni su kompjutori, televizor i drugi elektronski uredaji.





I opcinske službenice spoznale su, eto silom prilika, sve cari radne nedjelje: zatekli smo ih kako oboružane spužvama i kantama, dok je sa stropova još uvijek dobrano kapalo, pokušavaju ublažiti štetu i barem donekle ukloniti tragove poplave.

- Iz susjednog marketa ujutro su me obavijestili da iz opcinske zgrade izlazi voda. Mislio sam da se zezaju! Cijelo je prizemlje plivalo. Propisno sam se prestrašio!, ispricao nam je Knapic.

Nada se da ce štetu pokriti iz police osiguranja koju su, kako veli, sklopili za ovakve slucajeve. (I. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter