Popis udžbenika na školama i internetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na adrese osnovnih škola ovih je dana stigla obavijest Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta da do 16. kolovoza trebaju obavijestiti roditelje o udžbenicima koje ce djeca koristiti nadolazecu školsku godinu. Vecina škola na Puljštini to ce rješavati preko oglasnih ploca, neke preko svojih internet stranica ili putem medija.

U Barbanu ce roditelji moci podignuti popis od petka svakim radnim danom od 8 do 11 sati. Fažanska škola popis je u ponedjeljak stavila na svoja vrata te ga poslala u Istarske knjižare u Puli. Krajem kolovoza škola ce organizirati skupljanje starih udžbenika za sve one koji ih nisu bili u mogucnosti nabaviti.

Na vrata podrucnih škola pulske OŠ Šijana, u Valturi, Loborici i Munticu popis je vec stavljen, kao i na internetskoj stranici škole. Ucenici ce krajem kolovoza moci vratiti stare udžbenike koji ce se dati onima koji ne žele ili ne mogu kupovati nove.

Škola u Juršicima listu je stavila na svoje internetske stranice i na vrata škole, kao i ona u Vodnjanu na cijem ce webu  biti u petak. Takoder, popis je proslijeden i Istarskim knjižarama. Škola u Svetvincentu popis je izvjesila na vrata i objavila na web stranicama cim je stigao dopis Ministarstva. U medulinskoj školi, koja je otvorena radnim danom do 14 sati, moguce ga je pronaci na oglasnoj ploci te na vratima škole, kao i na dvije podrucne škole u Šišanu i Ližnjanu.


Podijeli: Facebook Twiter