Popis udžbenika na internetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Prošlogodišnji besplatni udžbenici za prve i druge razrede srednjih škola, koje ucenici na kraju nisu bili dužni vratiti, razmjenjivat ce se na akciji razmjene rabljenih udžbenika koja ce se prvih nekoliko dana nadolazece školske godine odvijati u holu Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu", doznajemo od ravnatelja škole Josipa Šiklica.

Škola stoga poziva sve ucenike koji su lani pohadali prvi i drugi razred da sacuvaju udžbenike koje su dobili te da ih donesu na akciju i besplatno prepuste svojim buducim kolegama kojima ove godine Ministarstvo nece osigurati besplatne knjige.

Na web stranici škole www.gssjd.hr objavljen je i popis svih potrebnih udžbenika za sve razrede i programe da bi ucenici i njihovi roditelji znali koje materijale do jeseni trebaju nabaviti.

- Na taj smo nacin ucenicima, ali i njihovim roditeljima htjeli olakšati kupovinu potrebnih udžbenika, a ovako ce možda netko uspjeti i posuditi koju knjigu od svojih starijih prijatelja te tako uštediti koju kunu, dodao je Šiklic.


Podijeli: Facebook Twiter