Ponosni na pobjedničku listu!

Članovi liste na današnjem predstavljanju (D. MEMEDOVIĆ)
Članovi liste na današnjem predstavljanju (D. MEMEDOVIĆ)

Danas je u prostorijama SDP Pule kandidat za gradonačelnika Grada Pule Mauricio Licul predstavio svoju listu za Gradsko vijeće Grada Pule koalicije SDP-HSU-SDSS-HSLS, na kojoj su prisustvovali i predsjednici stranaka iz koalicije, te predsjednici ostalih podupirućih stranaka.

- Ponosan sam što predvodim ovu listu, uvjeren sam pobjedničku listu, koja će zastupati sve građane, a ne nekolicinu i ne samo interese pojedinaca. Ova lista borit će se da se dogodi demokracija u Gradskom vijeću, bez cenzure i onemogućavanja sučeljavanja različitih mišljenja. Vodili smo računa o zastupljenom spolu, ali se na listi nalaze i tri doktora znanosti, dva saborska zastupnika, predstavnici nacionalnih manjina, članovi braniteljskih i udruga antifašista, mladih i umirovljenika, gospodarstvenici, mali poduzetnici, obrtnici i pripadnici udruga civilnog društva, naglasio je Licul.

Dodao je da želi vratiti grad građanima i, pozivajući građane da u što većem broju izađu na izbore, naglasio da se ne trebaju bojati izreći svoje mišljenje i stavove te da se ne trebaju bojati za svoja radna mjesta.

- Sada mi se ljudi svakodnevno javljaju, zaposlenici gradske uprave i gradskih poduzeća, jer im se prijeti i govori za koga trebaju glasati jer će, dođem li na vlast, dobiti otkaz. Konkretno, u zadnje vrijeme slučaj je to u Kaštijunu i Vodovodu. A ja svima poručujem da nitko neće ostati bez posla, da ću ja stati iza njih i da nitko neće dobiti otkaz, jer ne dolazim haračiti po gradu i nemaju razloga za strah. Onima koji im prijete poručujem da ostave ljude na miru da glasaju po vlastitom nahođenju, rekao je Licul.

Na ovoj listi našli su se, nakon Licula, Danijel Ferić, Silvano Hrelja, Sanja Radolović, Siniša Gordić, Igor Belas, Radenko Ognjenović, Mirjana Galo, Željka Malić, Lovro Sangaleti, Alka Starac, Mladen Premuš, Roberto Fabris, Boris Siljan, Damir Ilić, Patricija Šuster, Dejan Janković, Nedeljka Velikonja, Drago Marić, Milena Mikač Bogunović, Ivan Lasić, Kristina Kolarić, Romina Popović, Antunija Kukučka i Peđa Grbin. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter