Poništeno 80-ak ulaznica za utakmicu sa Srbijom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski nogometni savez je u suradnji s policijom otkrio pokušaj preprodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska - Srbija, koja će se 22. ožujka odigrati na stadionu u Maksimiru, na čak 24 prodajna mjesta u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Požegi i Makarskoj. Sve su te karte poništene i bit će ponovno puštene u prodaju.

"Radi se o 80-ak ulaznica. Policija će odlučiti o daljnjim postupcima prema preprodavačima, ali mi još jednom upozoravamo navijače da ne posežu za crnim tržištem", rekao je povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk na konferenciji za novinare u prostorijama HNS-a.

"Nitko ne može izraditi idealan sustav prodaje i distribucije karata kad imate potražnju za 50-60 tisuća ulaznica, a u slobodnu prodaju možete pustiti nešto više od 15-ak tisuća. Zato se još jednom ispričavam svima koji su imali problema zbog blokade servera i velike gužve na prodajnim mjestima. Mi ćemo do 4. ožujka završiti distribuciju i prodaju svih karata, i to pitanje zatvoriti", kazao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter