Ponedjeljak na FIF-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nacionalni program u Areni u 21.30 sati donosi projekciju filma "Sedamdeset i dva dana", u režiji Danila Šerbedžije. Glume Rade Šerbedžija, Krešimir Mikic, Bogdan Diklic, Živko Anocic, Mira Banjac, Dejan Acimovic, Lucija Šerbedžija, Nebojša Glogovac, Predrag Vušovic i Dragan Nikolic. Djedova americka mirovina koju prima njegova udovica glavni je izvor prihoda licke obitelji. Nakon što baba umre, njihova je egzistencija ozbiljno ugrožena, pa glava obitelji, Mane sa sinom Todorom i bratom Jojom smišlja zanimljiv plan: zamijeniti babu! U slucaju kiše projekcija iz Arene seli u INK, ali tek drugog dana u 17 sati. U 23.15 sati u sastavu Popularnog programa na rasporedu je film "Imaginarij doktora Parnasusa" u režiji Terryja Gilliama. Glume Heath Ledger i Johnny Depp.

Program u kinu Valli pocinje u 16 sati reprizom filma s Kaštela "Vojvotkinja". U 18 sati na rasporedu je film "Bratstvo" Nicoloa Donata, nagradenog lani na festivalu u Rimu.

Glazbena poslastica odvijat ce se u dvorani Circola u 20 sati, kada ce Arsen Dedic prirediti vecer filmskih songova. Na Portarati u 21.30 sati bit ce prikazani filmovi pristigli na natjecaj za najbolji amaterski film "do FURAJ svoj film". Rodendanska zabava Radio Pule za pedeseti rodendan uz nastup Bruna Krajcara, DJ-a Edija i Plesnog studija Zaro bit ce u 23.30 sati na terasi Circola.


Podijeli: Facebook Twiter