Pomoć iznajmljivačima za prijavu gostiju

Info punkt na Novoj obali u Umagu
Info punkt na Novoj obali u Umagu

Udruga privatnih iznajmljivača Umaga, Novigrada, Buja i Brtonigle otvorila je Info punkt privatnih iznajmljivača sjeverozapadne Istre, koji je smješten na najfrekventnijem dijelu umaške Nove obale.

- Vjerujemo da će biti prepoznat od strane ne samo naših članova već i svih iznajmljivača, ali i gostiju. Smisao tog centra je podrška našim članovima u prijavama boravka gostiju putem eVisitor-a. Bez obzira što je i Turistička zajednica Grada Umaga osposobila jedno informatičko mjesto za te potrebe, pošli smo od demografske strukture naših članova, koji u velikom broju prelaze 60 godina starosti, te im je potrebna direktna pomoć u registraciji boravka gostiju. Osim onih koji se ne služe PC-jem ili internetom ima i onih koji žive u sivim zonama interneta, te im nije omogućena veza s njim, kažu iz Uduge.

Članarina

Nadalje, na punktu se dijele suveniri članovima, mogu se dobiti informacije u vezi događanja, aktivnosti i usluga vezanih za turizam i ugostiteljstvo. Ima tu i promo materijala, poput kataloga, brošura i karti. Punkt će se uskoro i tehnički usavršiti, tako što će dobiti mega displeje i mogućnost online rezervacije smještaja i slično. 

- Naše će se usluge moći koristiti ukoliko se uplati godišnja članarina. Tom prilikom članovima udruge otvaramo i stranicu na našem portalu www.istria-app.com koja ovih dana izlazi u novom ruhu, modernijem, tehničko dorađenijem i oku privlačnijem.

Radi dvokratno

Također, članovi stječu pravo na popuste kod trgovačkih društava i osiguravajućih kuća sa kojima smo sklopili ugovore, ali i popust od 50 posto na parkiralištima javnih plaža za naše goste. Svakako dobivaju i suvenire za svoje goste i to u vidu pet keramičkih lađica "Batana salvorina" u vrećici udruge sa našim logom usklađenim s logom našeg turističkog klastera. Za sada će Info punkt biti na usluzi  od 10 do 12 sati, te od 21 do 22. Ovaj je projekt realiziran zahvaljujući podršci i tehničkoj pomoći Grada Umaga i TZ Grada Umaga. (T. GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter