Pomladak Istarskog borca i dalje neprikosnoven

KLUPSKI FINALE - Damian Sokolović nadjačao je Roberta Klačara (Istarski borac) (Snimio Manuel ANGELINI)
KLUPSKI FINALE - Damian Sokolović nadjačao je Roberta Klačara (Istarski borac) (Snimio Manuel ANGELINI)

Nakon Rijeke i Rovinja, Krk je bio treći od četiri ovogodišnja domaćina koja su organizirala judo turnir iz ciklusa "Ippon", na kojem su se sakupljali bodovi za momčadski poredak u međužupanijskoj ligi za mlađe dobne uzraste.

Kao i na prve dvije postaje, i na Krku, na kojem je nastupilo 220 mladih judaša iz devet klubova podijeljenih u šest dobnih skupina, najuspješniji su bili predstavnici Istarskog borca, neprikosnoveni u posljednjih nekoliko godina na ovim prostorima. Njima su pripale 33 medalje, od čega je bilo 13 zlatnih, devet srebrnih i 11 brončanih, sve zajedno vrijednih 179 bodova.

Iza Istarskog borca slika koja je viđena na dva posljednja turnira, borba za drugu poziciju koja je na kraju pripala labinskom Ipponu čiji su judaši prikupili 116 bodova, tri više od predstavnika trećeplasiranog Pulafita. Iza Puljana smjestila se Rijeka (86), a dalje slijede Krk (66), pulski Randori (45), Balance iz Selca (29), Samuraj iz Kostrene (13) te na začelju poretka rovinjska Uchimata (8).

Nakon tri održana turnira Istarski borac na svom kontu ima 574 boda, Pulafit je drugi s 334, Ippon treći s 301, a dalje slijede Rijeka (271), Krk (184), Randori (126), Uchimata (69), Balance (20) i Samuraj (13). (I. CEROVAC)

Randori upisuje nove članove

Judo klub Randori poziva sve zainteresirane dječake i djevojčice da im se pridruže na treninzima koji će se odsad odvijati na dvije nove lokacije. Ponedjeljkom, srijedom i petkom trenirat će se od 19 do 21 sat u Šišanu, u novoj dvorani i teretani koja se nalazi u Ulici Franje Mošnje 18, dok će se utorkom i četvrtom, od 17.30 do 18.30, treninzi odvijati u Galižani u sportskoj dvorani Osnovne škole "Giuseppina Martinuzzi". (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter