Pomicu se sidra pontona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U petak je brod iz Pomera u vlasništvu tvrtke Dubina Inženjering iz Splita uplovio u Pulu i poceo dovlaciti sidreni sustav pontona za pulsku ACI marinu. Ti su radovi potrebni zbog pomicanja sidrenog sustava uslijed jakih vjetrova, valova i nevremena u proteklom periodu, sve da bi se postigla maksimalna sigurnost priveznih mjesta, a time i osigurala sigurnost privezanih plovila, izvijestila je direktorica korporativnih komunikacija i marketinga ACI-ja Gracia Krainer.

Nakon što je u studenom prošle godine pulska ACI marina otkazala ugovor o najmu caffe bara Ivanu Udovicu, Uprava je odlucila da ce kafic odsad poslovati u sklopu djelatnosti ugostiteljstva ACI-ja d.d. te da ce ga voditi djelatnici ACI-ja. Odmah po otkazivanju najma zapocela je obnova caffe bara, ali i drugih prostorija zgrade.



Kako nas je izvijestila Krainer, u petak je završeno betoniranje ploce na drugom katu marine te pocinje prebacivanje kamenih ploca za pod terase.

- Na prvom katu se trenutno postavlja nova izolacija i priprema se terasa za betoniranje, a u prizemlju zgrade se privodi kraju uredenje ugostiteljskog objekta, koji ce po dovršetku biti otvoren kao buffet u djelatnosti ACI-ja i predstavljati novu, visokokvalitetnu ugostiteljsku ponudu u Puli, izvijestila je Krainer. Takoder, dovršavaju se radovi u skladištu buffeta, kao i obnova starog sanitarnog cvora za osoblje. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter