Policija traga za ubojicom iz Dubrave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija i dalje intenzivno traga za ubojicom koji je u petak predvečer u zagrebačkoj Dubravi pištoljem ubio sestre Vukosavu Goranović i Milicu Zebu, a teško ranio Miličina supruga Stipu Zebu te ne žele komentirati medijske napise da znaju ime nalogodavca ovog navodno naručenog zločina.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku i prije njegova dovršetka policije ne želi komentirati nikakva nagađanja, kratko su poručili iz zagrebačke policije. No, mediji istovremeno pišu da je Vukosava Goranović bila žrtva naručenog ubojstva zbog dugova svog sina koji se nalazio u Njemačkoj, dok su se njena sestra i šogor ubojici "našli na putu". Sve je to, kako tvrdi '24 sata' policiji navodno otkrio novi svjedok koji se javio poslije masakra i sada je pod policijskom zaštitom.

Taj dnevnik navodi da je Slavko Goranović upravo zbog dugova pobjegao u Njemačku te da su ga upozoravali da mu rok za povrat novca ističe. Prijetnje navodno nije prijavljivao policiji, a osobe koje su ga tražile posljednjih mu mjeseci nisu mogle ući u trag. 'Jutarnji list', pak, piše da se Slavko Goranović vratio iz Njemačke i dao iskaz policije, dok njegovi bivši suradnici govore da su njegovi dugovi mogli nastati nedavno, jer je prije uredno poslovao.

Nepoznati ubojica Vukosavu Goranović u petak je likvidirao pištoljem na pragu obiteljske kuće na Žutom Bregu. Potom je pucao i njenu sestru Milicu Zebu te teško ranio Miličina supruga Stipu koji su se ubojici najvjerojatnije slučajno našli na putu. Stipo Zeba koji je navodno vidio ubojicu oporavlja se od ozljeda trbuha i noge u bolnici u Dubravi pod jakom zaštitom policije. Policija po pisanju medija i dalje čuva i kuće obitelji Goranović i Zeba koje se nalaze u neposrednoj blizini. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter