Policija traga za tamnim Golfom 5

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija traga za muškarcem, koji je 22. lipnja oko 13.10 sati, u mjestu Zeci na području Općine Žminj, izazvao prometnu nesreću, u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao automobilom Golf V, pulskih registracijskih oznaka, kolnikom županijske ceste Barban-Žminj te je na ravnom dijelu ceste započeo pretjecati motocikl Yamahu, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji državljanin Njemačke.

Po završetku pretjecanja, vozač automobila se naglo vratio u svoju traku, zbog čega je državljanin Njemačke morao naglo zakočiti ne bi li izbjegao sudar s automobilom. Pritom je, zajedno sa suputnicom na motoru, 49-godišnjom državljankom Njemačke, pao na kolnik.

Državljani Njemačke su prevezeni u Opću bolnicu Pula, gdje je utvrđeno da je vozač lakše ozlijeđen, a njegova suputnica teže.

Budući se vozač automobila udaljio s mjesta nesreće, policija traga za tamno plavim ili tamno sivim Golfom V, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao muškarac od oko 50 godina, sijede kose, u bijeloj košulji i sa sunčanim naočalama.

Radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka nesreće, moli se vozač koji je sudjelovao u navedenoj prometnoj nesreći da se javi u Policijsku postaju Rovinj ili na broj 192 ili 052/538-239.


Podijeli: Facebook Twiter