Policija traga za odbjeglim motociklistom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarska policija traga za vozacem motocikla koji je u srijedu bježao policijskom službeniku i udario u službeni motocikl.

Prilikom kontrole prometa na Premanturskoj cesti u naselju Banjole, u srijedu oko 12,15 sati, policijski službenik zamijetio je motocikl marke honda CBR 954 RR, žuto-crne boje, talijanskih registarskih oznaka, kojim je bez zaštitne kacige upravljao muškarac mlade dobi, kestenjaste kose i mršavije grade, dok se na mjestu suvozaca nalazila ženska osoba, koja je koristila zaštitnu kacigu, a bila je odjevena u kratke traperice i bijelu kratku majicu, s vecom tetovažom na ledima.

Buduci vozac nije imao zaštitnu kacigu, policajac se uputio za njim te je na raskrižju Premanturske ceste i Valdebeckog puta dao znak vozacu da zaustavi motocikl, na što se muškarac poceo udaljavati velikom brzinom. Policajac je uspio sustici motocikl u Ulici Sv. Felicite. Vozac je zaustavio motor i potom naglo krenuo te je prednjim dijelom udario u prednji kotac službenog policijskog motocikla marke BMW. Vozac nakon toga udaljio u smjeru Medulinske ceste, a zatim prema naselju Pomer, gdje mu se izgubio trag.

Policijska uprava istarska moli gradane koji raspolažu saznanjima o nepoznatom vozacu motocikla da se jave u prostorije Policijske postaje prometne policije Pula ili na broj telefona 052/ 538 739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i na e-mail [email protected]. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter