Policija smirivala Brangelinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Angelina Jolie i Brad Pitt imali su žestoku svadu prošloga vikenda, a toliko su bili glasni da su uznemireni susjedi pozvali policiju. Okršaj slavnih glumaca dogodio se u njihovu holivudskom domu. Policajci su se u domu slavnog para zadržali dvadesetak minutama, a jednom prolazniku policajac je po izlasku iz kuce samo rekao da je sve OK.

"Angelina zna zbilja vrištati, ali i fizicki nasrnuti na njega. Bradu se unosi u lice i gura ga i ponekad zna bacati stvari u zid", tvrdi izvor blizak paru. U zadnje vrijeme puno se piše o njihovim svadama, a ovaj put su se navodno žestoko posvadali oko toga gdje ce provesti Dan zahvalnosti.

"Brad je želio otici u Missouri da tradicionalno provede Dan zahvalnosti s roditeljima, a Angie je planirala putovanje u Aziju gdje je Pax trebao proslaviti šesti rodendan. To je izludjelo Brada koji joj je rekao da je sebicna. Nakon toga je Angie hiperventilirala. Brzo se pribrala i bacila stolicu preko cijele sobe. Brada je promašila, ali je on nakon toga bio prilicno uzdrman", otkrili su ocito dobro upuceni izvori. Njihovo urlanje uznemirilo je susjede koji su na kraju pozvali policiju.


Podijeli: Facebook Twiter